O NAS

KAJ JE ZSFV?

ZDRUŽENJE SLOVENSKE FOTOVOLTAIKE (ZSFV) – GIZ je prostovoljno združenje pravnih oseb, ki delujejo na različnih področjih fotovoltaike. Namen ZSFV je na območju Republike Slovenije širiti zavest in nova spoznanja s področja raziskav in razvoja ter uporabnih znanj fotovoltaike.

ČLANSTVO V ZSFV

VSE O ČLANSTVU V ZSFV

PREDSTAVITEV ČLANOV

Z več kot 15 člani različnih združb in podjetji, katerih dejavnosti se raztezajo preko celotnega fotovoltaičnega sektorja, Združenje slovenske fotovoltaične industrije predstavlja najpomembnejše združenje na področju fotovoltaične industrije v Sloveniji.

VLOGA ZA ČLANSTVO

Za včlanitev v Združenje slovenske fotovoltaike je dovolj pristopna izjava

PREDNOSTI ČLANSTVA

Združenje slovenske fotovoltaike aktivno sodeluje na domačem političnem in tržnem področju.

OSTANITE OBVEŠČENI

PRIJAVA NA NOVICE

NOVICE

NOVOSTI V SVETU FOTOVOLTAIKE

  • 19.
  • september
  • 2016

V petek minuli teden je na Celjskem sejmišču, kot spremljevalni dogodek 49. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti (MOS) potekala konferenca Združenja slovenske fotovoltaike z naslovom Kako bo Slovenija izpolnila okoljske zaveze do leta 2020?

  • 23.
  • avgust
  • 2016

34 nacionalnih združenj na področju fotovoltaike in obnovljivih virov energije je na evropsko komisarko za področje trgovine go. Cecilio Malmström naslovilo pobudo, s katero Evropsko komisijo pozivajo k prenehanju izvajanja uvoznih ovir za kitajske fotovoltaične panele in sončne celice. Evropska fotovoltaična združenja, ki zastopajo več kot 120.000 podjetij in predstavljajo več kot 1,3 milijona delovnih mest in so prepričana, da imajo uvozne ovire negativen vpliv na celoten sektor fotovoltaike v Evropi.

  • 10.
  • april
  • 2016

Na mednarodnih strokovnih sejmih Energetika in Terotech-Vzdrževanje, ki potekata vsako drugo leto, se bodo na celjskem sejmišču od 12. do 15. aprila 2016 predstavile najbolj pomembne blagovne znamke energetike in industrijskega vzdrževanja. Obiskovalci bodo lahko izbirali med ponudbo več kot 480 najboljših blagovnih znamk iz 29 držav. Štiridnevno sejemsko dogajanje bodo zaznamovale novosti, koristne informacije in predvsem znanje.

KONTAKT

PIŠITE NAM

Združenje slovenske fotovoltaike
Kidričeva ulica 25
3000 Celje

041 670 521
info@zsfv.si